ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Belören Ortaokulu

Belören Ortaokulu

4167912026
Belören Kasabası İlkokul Cad. Gölbaşı/ADIYAMAN
“Tüm imkânsızlıklarını yenmiş, başarıyla özdeşleşen öncü bir kurum olmaktır.”
Misyon
Belören Ortaokulu olarak Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı, üst öğrenime öğrenci yetiştiren bir kurumuz.”
Başarılar
2014 yılında girdikleri sınav sonuçlarına göre 1 öğrencimiz Fen Lisesi, diğer öğrencilerimiz çeşitli Anadolu liselerini kazanmıştır.
BAŞLANGIÇ : 08:40 BİTİŞ : 15:20
KALORİFER
Ulaşım
Belören - Gölbaşı, Gölbaşı - Belören arasında her saat başında sürekli olrak minibüs seferleri bulunmaktadır. Gölbaşı-Adıyaman, Adıyaman-Gölbaşı arasında her yarım saate bir minibüs seferleri bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Belören Kasabasında yer almaktadır.Kasabamız Gölbaşı ilçe merkezine 25 km, Adıyaman il merkezine 85 Km. mesafede bulunmaktadır.HAlkın geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık