ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Belören Ortaokulu

Şbt

Kaymakamımız Sayın İhsan AYRANCI ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Şeyh ÖZDEMİR,  Okulumuz Öğrencilerini sınıflarında ziyaretlerinin ardından, Belören Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda hazırlamış Olduğumuz programda, İlçe Müftümüz Sayın Abdullah YILDIRIM'ın Kuran-ı Kerim tilaveti, Müdürümüz Yusuf ÖNTÜRKLER'in açılış konuşması, hadis oratoryosu, öğrencilerimizin seslendirdiği çeşitli ilahiler, "Kıl Beni Ey Namaz" oratoryosu ve piyes sergilendi. Kaymakamımız  Sayın İhsan AYRANCI programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

Şbt

Kaymakamımız Sayın İhsan AYRANCI, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Şeyh ÖZDEMİR, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sayın Yaşar GÜLTEKİN  Belören İmam Hatip Ortaokulumuzu ziyaret etti.

Kaymakamımız İhsan AYRANCI öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet ederek; öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim etti, başarıları dileklerinde bulundu.

Ara

8. Sınıflarda Veli toplantılarını Yapıp, Öğrencilerimizin Durumlarını Değerlendirdik

Ara

İlçe Ağaçlandırma Şefi Fatma Hanım, Orman İşletme Şefi Mehmet Bey'in Ve Okul Aile Biirliği Başkanımız Nevzat Bey'in  Katılımı İle Tutum Yatırım  Ve Türk Malları Haftasını Kutladık.

Ara

Geleceğe Nefes Ol Kapsamında Tohum Dikimi Uygulamasını İlçe Ağaçlandırma Şefi Fatma Hanım ve Orman İşletme Şefi Mehmet Bey'in Katkıları İle Yaptık.

Ara

Gölbaşı Fen Lisesini Ziyaret Ederek 8. Sınıf  Öğrencilerimizi Motive Etmeye Çalıştık.Bu Gezide Bize Yardımcı Olan Fen lisesi Müdürü Sayın Mehmet DALOĞLU Ve Öğretmen Arkadaşlarımıza Teşekkür Ediyoruz.

Ara

Okulumuz Bahçesine Öğrencilerimizle Fidan Diktik.

Kas

Okul Sporları Kapsamında Adıyaman'da Yapılan Kros Yarışmasından Kupalarla Döndük.

Kas

11 Kasım Ağaçlandırma Günü Kapsamında Öğrencilerimiz Fidanları Toprakla Buluşturdu.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sevinciyle Öğrencilerimz Sınıflarını Bayraklarla Süsledi.

Ekm

TAŞIMALI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN İLÇE MERKEZİNDEN GELEN YEMEKLERİN KONTROLÜ YAPILDI.

Eyl

Okulumuzun Bahçesinde Temizlik Çalışması Yapıldı.

Eyl

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası okulumuz öğrencileriyle birlikte kutlandı.