ADIYAMAN / GÖLBAŞI - Belören Ortaokulu

Ağu

Okulumuz Hijyen noktası oluşturuldu. Öğrencilerimizin kullanacağı maske ve dezenfektanlar hazırlandı.Okulumuzun 2021/2022 Eğitim Öğretim yılı için hazırlıkları devam etmektedir.

Ağu

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Şeyh ÖZDEMİR Belören İlkokulumuzu Ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali Şeyh ÖZDEMİR Belören İlkokulumuzda yaz eğitimi kapsamında açılan okulöncesi sınıfımızı ziyaret etti. Öğrencilerimizle bir süre sohbet eden Milli Eğitim Müdürümüz Ali Şeyh ÖZDEMİR, öğrencilerimizle birlikte "1. Sınıfa Merhaba" pastasını keserek ardından aşure etkinliğine katıldı.

Tem

BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİZ  MEHMET SAİT YILDIRIM TELAFİDE BEN DE VARIM ETKİNLİKLERİNDE ÖĞRENCİLERİMİZLE TAKIM SPORLARI ÇALIŞMALARI YAPIYOR.

Tem

2020-2021 Eğitim öğretim yılı yaz dönemi telafi eğitimlerimiz başladı.

SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI, NEY DİNLETİSİ VE TİYATRO GÖSTERİSİ YAPTIK.

OKULUMUZUN BAHÇESİNDEKİ AĞAÇLARIN BAKIMINI YAPTIK

Nis

BELÖREN BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT TURAN , OKULUMUZ 5-B SINIFINDA DENEME SINAVINDA İLÇE BİRİNCİSİ OLAN AYŞE COŞKUN'A ÖDÜL VERDİ

KORANAVİRÜSÜN ÖNLENMESİ İÇİN ALINAN YENİ TEDBİRLER

COVİD-19 DAN KORUNMAK İÇİN ELLERİMİZİ YIKAYALIM

COVİD-19 DAN KORUNMAK İÇİN UYMAMIZ SOSYAL MESAFEYE DİKKAT EDELİM

Ock

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 2023 EĞİTİM VİZYON BELGESİ SUNUMU YAPILDI

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.